Ingrediënten:
4 raapjes en 4 plakjes panchetta, 1 kleine ui en twee teentjes look,1 wortel, 1 prei, 250 gr ricotta, 1 eetl gemalen parmezaan, 4 fijngehakte blaadjes salie
Recept:
- Kook de raapjes gedurende 12 minuten in water. Laat even afkoelen, snij de kapjes eraf en hol ze uit. Hak het uitgehaalde raapjesvlees heel fijn.
- Snij de pancetta, de ui, de knoflook, de wortel en de prei in heel kleine blokjes (brunoise) en fruit ze aan in wat boter tot de groenten gaar zijn.
- Voeg het vlees van de raapjes toe, samen met de ricotta, de parmezaan, de salie en het losgeklopte ei. Meng alles goed, maar verwarm niet meer verder.
- Vul de raapjes met het mengsel en zet in een voorverwarmde oven van 200° C gedurende 12 minuten
Mmm, en wij lusten hier heel graag raampjes!
BeantwoordenVerwijderen