woensdag 12 juni 2013

Vegalicious

Vegetarisch eten is super lekker. Alleen ben ik getrouwd met een man die toch wel elke dag een portie vlees wil. Tot voor kort kreeg ik steevast de vraag: "En waar is het vlees?"
Maar dat is verleden tijd. Sinds ik recepten uit Vegalicious maak, is iedereen enthousiast.

Ik maakte deze week de ricottahap met paprikacompote en avocado en de wortelbeignets met haloumi en citroensaus. Beiden vergezeld door rucola uit de tuin.


En om de week helemaal vegetarisch te maken aten we ook scones met brie en walnoten (= taartjes volgens de kinderen) en courgettequiche met zongedroogde tomaatjes en peccorino. Bij deze laatste 2 gerechtjes serveerde ik een sla-mengeling uit serre.

5 opmerkingen:

  1. Zelfde verhaal hier. Man en zoon willen vlees. Danku voor de tip, dat boek haal ik in huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmm dat lijkt mij ook wel wat! Vriendlief eet het liefst ook elke dag hele stukken vlees maar misschien dat hij dit ook wel kan waarderen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. bij ons verstomde het gezeur door de recepten uit Plenty. Ook echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. MMM! klinkt heerlijk! (misschien ook lekkere ideetjes voor bijgerechten voor bij een zomerse BBQ? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oooh, ik ben erg benieuwd... Klinkt heerlijk allemaal! :-)

    BeantwoordenVerwijderen